The Bistro varmer op til Black Friday og Cyber Monday!

På The-bistro.dk har vi en forkærlighed for et godt tilbud. Derfor er vi allerede nu begyndt at varme op til Black Friday og Cyber Monday. Hvis du ikke til disse to dage, så gør dig selv en tjeneste og læs følgende introduktion og guide.

Black Friday og Cyber Monday kort fortalt

Black Friday er en dag som oprindeligt stammer fra USA, hvor der helt tilbage fra 1960’erne var godt gang i shoppingen på dagen efter Thanksgiving. Her kan man som forbruger spare rigtig mange penge på at handle fx sine julegaver, da mange virksomheder giver tårnhøje rabatter. Dagen er først rigtigt kommet til Danmark omkring 2013, hvor der langsomt begyndte at ske noget i takt med at flere større butikker tog dagen til sig. Nu hvor årstallet skriver 2016, er der en forventning om at vi overstiger 2015 niveau, hvor dagen for første gang blev den største danske handelsdag nogensinde! black-friday-og-cyber-monday

Du kan shoppe mange forskellige ting

I 2013 var det ikke ret mange forskellige butikker der havde valgt at tage dagen til sig, og der var derfor ikke så stort et udbud af varer som der er nu om dage. Bare online, vil du typisk kunne finde de første 300 shops der alle sammen har en eller anden form for tilbud på Black Friday. Der vil således være rig mulighed for at finde julegaver eller bare ting til sig selv. Hvis du er interesseret i at vide hvilke butikker der er tilmeldt Black Friday og Cyber Monday, så tjek linket ud. Det er en oversigt over hvilke butikker der har attraktive tilbud på disse 2 helt specielle shoppingdage.

Pas på med falske shops

Der er dog lige en enkelt ting man bør være opmærksom på inden man skynder sig at lægge ting i kurven og betale for dem. Der har nemlig været en del falske shops i omløb de sidste par år, som udnytter at folk er meget købeklare og måske ikke altid lige foretager sig den nødvendige research af en butik inden man vælger at køre dankortet igennem. Det er altid en god idé lige at smutte forbi en side som fx Trustpilot for at se om der er andre der har gode oplevelser med siden.

Vi følger med:

Vi har på The-bistro været med lige fra den spæde start i 2013, og vil i år igen være på pletten med at lægge de gode tilbud online som vi selv finder her på siden. Du er velkommen til at kontakte os ved at skrive i kommentarfeltet herunder, hvis du har et godt tilbud du synes vi andre skal nyde godt af!