Udklædningsfesten, der med garanti skaber en sjov aften!

Udklædningsfester er altid sjove. Dette kan de fleste blive enige om. Til udklædningsfester er der ofte en helt speciel stemning, som er skabt helt fra start, og man er med garanti sikret en god fest. Står du overfor at holde en udklædnings- eller temafest, så smut fordi festli.dk og opfordr dine gæster til at gøre det samme.

Udklædningsfester efter alverdens temaer

Dresscode, temafest eller udklædningsfest – kært barn har mange navne og endnu flere forskellige mulige udklædninger. Ønsker du at holde en udklædningsfest, hvor dine gæster skal klæde sig ud efter et bestemt tema, men mangler du ideen til det helt rette tema, kan denne guide måske hjælpe dig på vej.

Er du klar til en strøm af ideer? Her kommer en række mulige temaer, som du på festli.dk kan finde kostumer, der matcher, og som du kan vælge at afholde din temafest efter. Temafester med udgangspunkter i forskellige årtier er altid et hit. Her kan du holde en fest med 50’er-tema, 60’er-tema, 70’er-tema, 80’er-tema eller måske 90’e- tema, alle årtierne har hver deres specielle kendetegn, som kan afspejle sig i udklædningen. Du kan også vælge nogle mere specifikke temaer, såsom; pirat, western, Hawaii, mexicaner eller måske militær. Alle oplagte muligheder, hvor der er mange forskellige udklædninger både til mænd og kvinder. Der er mange mulige måder, hvorpå man kan klæde sig ud. Nogle vil måske foretrække blot at iklæde sig accessories og forskellige tilbehør, hvor andre går hele vejen med fuldt kostume.

Helt igennem gennemført temaaften

Du kan også vælge at blive helt specifik. Hold eksempelvis en aften med temaet jordbær. Her kan du opfordre gæsterne til at komme i et jordbær kostume og køre fuldt jordbærtema med både mad og drikkevarer efter temaet. Du kan servere både drikkevarer med jordbær, måske nogle lækre salater med jordbær og lave en lækker dessert med jordbær. Du kan være sikker på, at ingen af dine gæster før har været til en jordbærfest og med garanti skabe en fest, de sent vil glemme.