De bedste tips til den optimale middag i København

København er et samlingssted for de bedste sider af Danmark. Der er kulturøjeblikke, man sent vil glemme, sindsoprivende forestillinger i teatre, hjernevridende destinationer a la museer og kunstudstillinger og et byliv, som kan sætte gang i enhver. Der er til krop og sjæl, og mere til. Til disse oplevelser findes der også steder, hvor man kan samle energien igen over et godt måltid mad. København har på alle former gastronomiske særoplevelser – brunchsteder på Østerbro, restauranter på Vesterbro og caféer på Nørrebro. Størstedelen af disse steder har positive kvaliteter, og da København er fyldt til randen med dem, så kan det svært at vælge den, som du skal slå dig ned ved. Vi har nedenfor kreeret en liste over nogle af de steder, som er et visit værd på hver deres måde. Det er dog også altid sjovt og fascinerende at gå på udkig efter et spisested selv – måske finder man en uudforsket perle i havet af spisesteder. Men hvis du mangler lidt inspiration, så læs blot med her:

Spisesteder du med god samvittighed kan vælge

  • Bæst – En afslappet spisedestination med napolitansk pizza, men med danske råvarer – og verdensklasses kvalitet. Bedst til hvis du skal have et nogenlunde hurtigt måltid med vennerne og så videre ud i den københavnske verden.
  • Lêlê Nha Hang – vietnamesisk mad, der får sindet til at vandre ned til de asiatiske køkkener. Også med mulighed for diverse drinks, og så er de indehaver af et smukt spiseareal udenfor til de varme sommeraftener.
  • Amass – Nymoderne form for restaurant med hypermoderne indretning. Maden er også moderne, men stadigvæk af ypper kvalitet. Det anderledes miljø koblede med den geniale mad giver en særlig oplevelse.
  • KöD Vesterbro – En restaurant på Vesterbro, hvor konceptet er enkelt: Kød af højeste kvalitet. Kødet importeres fra hele verden, så man har frit valg mellem noget af det bedste kød i verden. En kødelskers drøm.
  • Glou Glou – Til den der elsker grønt. Ufatteligt stort sortiment af grønne muligheder (hele 60% af menukortet er vegetarisk). Derudover er der også mulighed for et stort udvalg af verdens vidunderlige vine.