Sådan holder du din restaurant skinnende ren

I restaurationsbranchen er det vigtigt med god hygiejne i både køkkenet og blandt gæsterne. Dårlig hygiejne og rengøring kan give dårlige anmeldelser, sure smileyer og et stressende arbejdsmiljø. Selvom det er vigtigt med ordentlig rengøring, så kan det være en udfordring at nå det under en hård og travl arbejdsdag. Her kan du læse mere om, hvordan du kan holde din restaurant skinnende ren. 

Træn dit personale i rengøring 

I køkkenet er det vigtigt, at ens medarbejdere er gode til at rydde op efter sig. Hvis opvask og madrester får lov til at samle sig, kan det hurtigt blive overvældende at skulle gøre det rent. Mange restauranter vælger at hyre en medarbejder til at klare den opvask, der kommer undervejs.

Det sikrer, at køkkenet holdes ryddeligt, hvilket gør den generelle hygiejne bedre. For at gøre rengøring undervejs nemmere for dine medarbejdere, er det vigtigt, at du sørger for at indrette køkkenet, så det er nemt kan komme til rengøringsmidler osv. Det kan være en vigtig del af oplæringen af nye ansatte. 

Hyr professionel rengøringshjælp 

Udover selve køkkenet, er det vigtigt, at hele restauranten er ren. Hvis der er snavs på gulvet og bordene, vil gæster automatisk få et dårligt indtryk af restauranten. Udover at få dine medarbejdere til at feje gulvet, når de møder ind, kan det være en god ide at sikre en mere grundig rengøring.

Her kan du få hjælp af total-care.dk. De tilbyder grundig rengøringshjælp af professionelle, så du er sikret en skinnende restaurant. Du kan få fleksible rengøringstider, så der bliver rengjort, når restauranten ikke har åbent. Med erhvervsrengøring ikast gør du det nemmere for dig og dine medarbejdere at holde en høj standard til hygiejne.