4 sportsarrangementer du skal se i sommeren 2016

Sommeren 2016 er sportens sommer. Som sportselsker er det næsten et paradis. Denne sommer huser nemlig en lang række spændende sportsbegivenheder. I denne artikel får du dem, som du ganske enkelt bare ikke må gå glip af!

Tour de France

Tour De France er uden sammenligning verdens største cykelløb og ikke mindst en kæmpe mediebegivenhed. Hvert år samles et hav af medie i det franske land, når verdens bedste cykelryttere samles. Det er næsten et arrangement, der tager en måned, og det dækkes i Danmark via TV 2 samt i radioen på P3 i programmet LIGA. Ønsker du god underholdning og smukke tv-billeder, så er Touren et arrangement, du ikke må glip af.

OL

OL bliver kun afholdt hvert fjerde år. I år 2016 holdes det i Rio i Brasilien, og der er høje forventninger til de olympiske lege i år. Et hav af sportsfolk samles for at dyste i alverdens forskellige sportsgrene. Mange af verdens største folk deltager også i begivenheden, og det er prestigefyldt at have en ol-medalje. I og med turneringen kun holdes hvert 4 år, er det også en begivenhed, der tages enormt seriøst. Glæd dig!

EM i fodbold

EM bliver afholdt i Frankrig i år, hvor de franske værter er de helt store favoritter. Der ligger dog også underdog nationer som Portugal, Italien og England, der reelt set har holdet til at gå hele vejen. Det er en turnering, mange glæder sig til fordi, at der er flere hold med, end der plejer. I Danmark dækkes begivenheden af både DR og TV2, der har opdelt kampene mellem sig.

Kan du se sporten med din nuværende TV udbyder?

Har du ikke kanalerne til at følge med i ovenstående, så skal du snart ud at skaffe en tv pakke med sportskanaler, så du kan se ovenstående begivenheder. Mange af begivenhederne dækkes dog på de større kanaler, men ingen tvivl om, at for eksempel de mindre sportsgrene ved OL dækkes fra mindre kanaler ikke alle har adgang til. Tag et kig på denne liste over tv udbydere og se om du ikke kan finde der har de helt rigtige kanaler til dig.