Shine din iPhone op med et skin

Har netop valgt at ”investere” i et iPhone skin til min iPhone fra Apple som jeg fik igennem mit mobilabonnement via mabonnementer.dk. Har længe gået og spekuleret om jeg skulle have et coveriphone skin billede eller noget i den stil for at beskytte min iPhone. Derudover tænkte jeg det kunne lige så godt se godt ud samtidig. Efter længere tids søgen på diverse hjemmesider, fandt jeg endelig hvad jeg lige stod og manglede. Valget blev et iPhone skin, som skulle være min beskyttelse af min elskede og dyrebare iPhone. Når jeg alligevel har brugt så mange penge på at købe en iPhone, kunne jeg lige så godt bruge noget tid på en rigtig beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude.

Da jeg var yngre og fik min første mobiltelefon blev jeg hurtigt dybt fascineret af, at man kunne skifte udseende på sin mobil. Groft sagt findes der nærmest ikke et cover jeg ikke har haft på de telefoner jeg nu engang har haft gennem mit liv. Efter at have fået en iPhone var det selvfølgelig ikke en undtagelse, at jeg skulle have noget som kunne pifte looket på den op. Det skal dog siges, at jeg uden tvivl mener iPhonen i sig selv, har et flot design og look.  Derfor var det også vigtigt for mig, at mit valg af beskyttelse ikke skulle ødeligger indtrykket af, at det netop er en iPhone.

De gamle klassiske covers, som jeg har haft tidligere på mine produkter, kunne man også få i form så de passer til en iPhone. Derudover fandt jeg såkaldte bumper covers, som kun beskytter kanten rundt omkring din iPhone. Disse fås i hundredvis af farver og mønstrer, som et de klassiske plastic covers. Denne form for beskyttelse ødelægger dog efter min mening det unikke og flotte design Apples iPhone har. Derfor fandt jeg frem til en anden mulighed – nemlig et iPhone skin. Dette iPhone skin er meget simpelt, og det overskygger ikke indtrykket fra selve iPhonen. Jeg valgte og købe et iPhone skin i varianten teak, som har en fed overflade, og samtidig giver rigtig god beskyttelse.

Materialet til de iPhone skins, som jeg netop har købt, er lavet af folie. Det virker enkelt og utroligt let. Det monteres, som var det et helt almindeligt klistermærke og netop derfor er det utrolig let at monter både fra og på. Holdbarheden viser jeg, at være rigtig god i med dette folie er utrolig robust og hårdfin på overfalden. iPhone skin’et dækker alle overflader på din iPhone, dog med undtagelse af skærmen, kamera, knapper, censor og alle de tilslutningspunkter der er, til oplader, lydudgang mm.

Jeg kan kun kraftigt anbefale dette lette og elegante produkt, som beskyttelse til din iPhone. Du mister ikke det unikke design og look – men tværtimod skaber et iPhone skin et ekstra elegant look over din iPhone. Hvis man ikke er til sort carbon, kan man også skaffe sig et skin i hvid carbon. Dette har jeg også købt til afveksling.