Guide til køb af displaykøleskab

Hvilket displaykøleskab skal du vælge?

Et displaykøleskab er en smart og præsentabel måde at vise sine drikkevarer frem på, hvad end det er til erhverv i baren eller på restauranten, eller hjemme i privaten i vinkælderen. Grundet den flotte belysning, mange displaykøleskabe har, indbyder det gæsterne til et koldt og veltempereret glas vin eller cocktail.
Displaykøleskabe findes i mange forskellige varianter inden for størrelse, farver, modeller og egenskaber – og alt efter behov og ønsker, er det muligt at finde ét, som passer lige til dig eller jeres virksomhed. Læs med nedenfor og bliv lidt klogere på, hvilket køleskab, der kunne være den bedste løsning for jer.

Køleskabets egenskaber

Når du skal ud og se efter et displaykøleskab, vil du ofte se efter følgende egenskaber:

  • Grader den kan køle varerne ned og op til
  • Volumen – liter mængden i hele køleskabet
  • Er det beregnet kun til drikkevarer på flasker, eller kan fødevarer også anvendes
  • Kan den afrime automatisk
  • Dørtype – skydelåger eller selvlukkende

Displaykøleskab til bar og restaurant

Hvilket behov du/I har, afhænger af virksomheden og produktet, der bliver solgt på stedet. Er der tale om en bar eller en natklub, kan det være en god idé at anskaffe sig et køleskab med meget volumen eller flere små køleskabe med plads til flasker. Her behøver man ikke tænke på, at køleskabet skal kunne anvendes til madvarer. Derudover er skydelåger et rigtigt godt valg, hvis der ikke er særlig meget plads bag baren. Glaslåger er tilmed optimalt, så der både er frit udsyn for kunderne, men også for personalet. Glaslåger er med til at aflaste personalet og arbejdsgangen. Mange gange i løbet af en aften eller nat bliver dørene til et køleskab åbnet og lukket, og derfor er det også essentielt at kigge efter køleskabe med dobbelt isolerende effekt, så drikkevarerne får den optimale køling hele tiden.

Displaykøleskab til catering og selvstændige

Er du selvstændig, og laver du mad ud af huset, kan du have brug for et køleskab med stor rumlighed og med mulighed for at opbevare drikkevarer og mad i samme køleskab. Derfor skal du sikre dig, at køleskabet kan køle begge dele. Tag derfor også højde for temperaturgraderne, det kan nemlig svinge mellem de forskellige køleskabe.
Når det kommer til rengøring, er det fælles for alle køleskabe til alle formål, at lister og hylder indvendigt er aftagelige og nemme at vaske. Mange køleskabe fås også med hjul under, så det på den måde gør det nemmere og mindre besværligt at flytte rundt i forbindelse med rengøring. Også ideelt for cateringfirmaer, der kan have brug for at transportere køleskabene med sig ud til selskaberne.

Find dit næste displaykøleskab online

Er du på jagt efter et nyt køleskab til din virksomhed, kan du finde et stort udvalg af displaykøleskabe på Cateringinventar.dk. Her finder du også mange andre brugbare køkkenredskaber og maskiner lige fra serveringartikler til store industriopvaskemaskiner.