Fremhæv madens smag med den rette vin

Det er ikke ligegyldigt, hvilken vin du indtager i sammenhæng med din mad. Faktisk kan vinen være med til at undertone madens karakter, men den kan også fremhæve og løfte rettens smag, hvis du formår at servere den rigtige vin. Hvad er så den rigtige vin? Den rigtige fin afhænger også af menuen, for den ene vin kan være lige så god som den anden, hvis man ellers formår at servere den rigtig, til den rigtige mad. Krydret mad går godt sammen med en varm, krydret og fyldig rødvin, hvor en let, og ikke så krydret, fiskeret vil gå godt i spænd med en boblende, frisk hvidvin. Vi guider dig til nogle gode vine, vi vil anbefale dig at servere.

Den Mexicanske menu:

Står menuen på nachos, krydrede tortillas eller måske en varm chili con carne, kan vi med fordel anbefale dig at kigge efter vine fra samme land. I Mexico findes faktisk verdens ældste vingård dateret helt tilbage fra 1593, og kvaliteten af deres vine er forbavsende høj.
Servér vine vækstet på druesorter som Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Nebbiolo eller Petit Sirah.

Den Italienske menu:

Skal gæsterne bydes på mad fra det italienske køkken, kan du uden tvivl imponere dem med smagfuld vin. Italien er nemlig, sammen med Frankrig, det land, der er det vigtigste vinproducerende land i verden. Italien byder på 20 vinproducerende regioner og har i den grad opnået succes.
Særligt de norditalienske vine er værd at tage at smage på og her anbefaler vi Amarone, Barolo eller Brunello.

Den Afrikanske menu:

Skal der serveres spicy chicken eller velsmagende lam til aftensmad, anbefaler vi vine på Cabernet Sauvignon, Pinot Noir eller Merlot. Vine på Shiraz, Chardonnay eller Sauvignon Blanc er også helt klart værd at servere. Sydafrika ligger på 7. pladsen over verdens største vinproducent og ligger næsten på breddegrad med de bedste distrikter i Australien, Argentina og Chile.

Find velsmagende kvalitetsvin her

Der findes mange flere velproducerede vine fra flere lande rundt omkring i verden, og ønsker du at se et eksklusivt sortiment af kvalitetsvine, kan vi varmt anbefale at besøge vindoro.dk.