Firmafrokosten: Bestil maden udefra

Hvad end firmafesten byder på sommerarrangement, påskefrokost, julefrokost eller noget helt fjerde er noget af det vigtigste maden. Vi samles glædeligt om et veldækket bord med gode toner i baggrunden, pynt og hyggeligt samvær. Maden er veltilrettelagt, og vi fylder maverne, til de revner.

Menuen kan være svær at sammensætte, og det kræver en del planlægning og arrangering at holde enderne sammen, hvis firmafrokosten rummer en hel del mennesker. Løsningen er de mange forskellige cateringvirksomheder, der med god sans for gastronomi, friske råvarer og kvalitet formår at gøre en, hvilken som helst, middag succesfuld.

Står jeres virksomhed over for en firmafrokost, og vil I spares for at bekymre jer om indkøb, planlægning af menu og hvad der ellers hører til, så er fest-diner.dk stedet, hvor jeres firma bør tjekke de mange forskellige festmenuer ud. Få mere at vide her, og bliv inspireret af det store udvalg inden for lækre menuer.

Skab et tema omkring jeres firmafrokost

En fest kan blive en hel del sjovere og ikke mindst gennemført, hvis den er sammensat omkring et tema. På den måde kan man lettere skabe en rød tråd gennem op-pyntning, dresscode, menu og underholdning. Eksempler på temaer til firmafrokosten kunne være:

Gatsby

80’er fest

Farve tema – kom kun i hvidt, rødt, grønt eller lign.

Hawaii

Hollywood

Landetema – USA, Tyskland, Italien

Det er kun fantasien, der sætter grænser og med et tema er der med garanti lagt op til gode grin, festlig underholdning, god mad og en stemning, der vil knytte jer tættere sammen.

Firmafrokoster skaber sammenhold

Firmafrokoster er, udover at være festlige og underholdende, også med til at skabe et sammenhold på hele arbejdspladsen. Er jeres virksomhed stor og delt op i flere afdelinger, kan en firmafest være med til at sætte ansigt på nye mennesker og give et billede af, hvilke andre kollegaer, man ikke vidste, man havde. Det giver anledning til at lave relationer på kryds og tværs og få indsigt i, hvordan hele virksomheden sammen arbejder på godt og ondt. Alt i alt er firmafrokoster noget, man ikke må gå ned på, og sjovere er det, hvis man netop gør et tema ud af det, så man har noget at bryde isen med i løbet af festen.