Et slot, et hotel og et konferencecenter

Hvis man ønsker en ekstravagant oplevelse, så kan du med rette forlænge dit ophold på slottet og benytte muligheden for en overnatning på et af de 120 hotelværelser der ligger placeret på slottet. Du kommer ikke tættere på en historisk stemning, man føler nærmest man optræder i en historisk film. Der er dog mulighed for en lidt mere moderne løsning, hvis man ønsker at sove i de toprenoverede stalde. Det er også en mulighed.

En naturperle i det fynske øhav

Med udsigt udover til Lillebælt så langt øjet rækker, og i naturskønne omgivelser dækket med skov, er det svært ikke at blive bjergtaget. Hvis du tager en tur i dyreparken, så er det god mulighed for at møde          krondyr og dådyr. Det er en meditativ oplevelse at være på Hindsgavl slot og vi oplever tit folk fortæller at efter et ophold har de følt sig mere i nuet.

Den store digter H.C. Andersen har ytret sin store begejstring for området ved Hindsgavl og for det ikke skal være løgn, så har han udnævnt stedet til at være det flotteste i hele Danmark. Han har brugt meget af sin tid her til at finde inspiration til sine store værker. Så at træde ind i disse historiske rammer er en oplevelse uden sammenligning.

Vinder af prisen for bedste service 2017

Hvert år bliver der uddelt priser inden for møde- og eventbranchen. Det er et stort cadeau og skulderklap for Hindsgavl slot at vinde prisen i 2017 for årets Bedste Service. Det betyder rigtig meget og det handler om hele tiden at udvikle sig og være nytænkende for at kunne opretholde et højt niveau. Hvis du ønsker en kulinarisk oplevelse, i forrygende omgivelser, så skulle du måske kigge nærmere på den flotte restaurant på Hindsgavl slot.

Et historisk øjeblik

Det er nok de færreste der ved, at der har udspillet sig en stor historisk begivenhed i 1200 tallet. Den daværende konge måtte give afkald på Norge. Det var en del af en fredsaftale, hvilket må siges er en sjov lille eller stor detalje hvor Hindsgavl slot har været i centrum.