Lej en gourmetkok til dit næste arrangement

Norevent er et moderne cateringkoncept, som blev etableret i 2014, og de har specialiseret sig i at tilberede nøje udvalgte råvarer på forskellige måder, som hver især kan noget helt særligt. Norevent holder til i Randers, hvor de også tilbereder deres mad, men de afvikler selskaber – store som små, til privatpersoner og erhverv –  i hele landet. Er du på udkig efter mad ud af huset eller et madlavningskursus, hvor kvalitet, kreativitet og nye smagsoplevelser er i højsædet, bør du læse nærmere her.

 

Lokalt og nordisk på et skyhøjt niveau

Hvadenten det er dit firma, som skal have planlagt den kommende sommerfrokost, eller om der er en forestående konfirmation eller barnedåb i familien, er Norevent den rette til at klare opgaven. De forskellige menuer bærer præg af en kærlighed for lokale og nordiske råvarer og tendenser, og de udvikles løbende med tanke på årstidens råvarer og tidens tendenser. Norevent bruger tiden mellem cateringopgaver på at dygtiggøre sig samt udforske og skabe nye smagsindtryk, så du er sikret en imponerende og innovativ helhedsoplevelse, når du booker Norevent til dit næste arrangement.

 

Gør det selv med Gastrokursus

Er I en gruppe på minimum 10 personer, som elsker lækker mad, men som gerne vil yde lidt, inden I kan nyde den, er Norevents Gastrokursus en oplagt mulighed for at få en anderledes og rigtig god oplevelse. Gastrokurset er grundlagt på baggrund af Norevents ønske om at dele ud af sin passion for og kærlighed til god mad. På gastrokurset står Norevent for at udtænke en lækker 3 eller 4-retters menu samt skaffe råvarerne og vinen dertil, og så er det jeres opgave at lave og spise maden sammen.

 

Kontakt Norevent

Er du interesseret i at vide mere om Norevents koncept eller i at høre, hvad de helt konkret kan tilbyde i forbindelse med dit kommende arrangement? Klik dig videre til deres hjemmeside på http://norevent.dk/lej-en-kok/ – her finder du både information om priser, kontakt og meget mere.