Madglade ildsjæle skaber online platform med inspiration til madlavning

En gruppe madglade ildsjæle fra Metronome Productions mente, at danskerne manglede en samlet platform, hvor hverdagsmaden var i fokus, og hvor alle kunne være med.

 

Der findes hundredvis af forskellige madsider; de fleste dameblade har deres egen, det nye bloggerunivers kommer hver især alle med deres bud på den bedste sommersalat, og kendte kokke forsøger på helt andre platforme at lære lægfolk, hvordan de laver god mad af høj kvalitet.

 

De madglade ildsjæle fra Metronome Productions havde en vision om at få det hele samlet på ét sted. Så du slipper for at skulle bruge tid på selv at udtænke idéer til din aftensmad, og så du heller ikke længere skal bruge tiden på at lede internettet tyndt for idéerne. Som hjælp har de skabt platformen FoodTV, der er din nye online platform, hvor du nemt kan finde inspiration til madlavning eller udvide dit repertoire af hverdagsretter.

 

Hvad er FoodTV?

Hvis du er træt af, at aftensmaden hver tirsdag står på lasagne og hver fredag bare står på pizza fra det lokale pizzaria. Hvis du generelt mangler inspiration til din madlavning eller hjælp til at udvide dit repertoire af hverdagsretter. Så er FoodTV lige en platform for dig.

 

Hos FoodTV er hverdagsmaden i højsædet, og alle skal kunne være med. Derfor er FoodTV ikke et sted for madsnobberi og løftede pegefingre. Opskrifterne på FoodTV er lavet på råvarer, de fleste danskere har liggende i deres køleskab – eller som de kan finde i den lokale Føtex, Netto eller Aldi.

 

FoodTV adskiller sig fra de fleste andre mad-platforme. For hos FoodTV får du ikke kun opskrifterne. Du får tips, tricks, how to, inspiration fra kendte kokke, og så får du sammen med opskrifterne en video, der guider dig igennem. Videoerne er i øjenhøjde, fordi FoodTV ønsker at gøre madlavning i en presset hverdag bedre og nemmere for dig. Og så er det helt gratis og kræver ingen medlemskab.

 

Alt fra grillretter til lakridskarameller

På FoodTV kan du finde inspiration og opskrifter på alt fra grillretter, til lakridskarameller og kyllingesalat. Du kan også finde hjælp til, hvordan du kan lave lækker mad, der kun tager 20 minutter at tilberede, og hvordan du kan dække et flot bord – udelukkende med ting købt i Netto. Opskrifter og inspiration er på hjemmesiden overskueligt opdelt i kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde lige præcis det, du skal have til aftensmad resten af ugen eller servere til gæsterne i weekenden.

 

Så tag dine børn, mand, kæreste eller forældre med og besøg FoodTV – og undgå den evige mangel på madinspiration i hverdagen.