Slip for at lave mad til børnefødselsdagen og hold i stedet festen i bowlingcentret

Når dit barn har fødselsdag, skal denne festlige begivenhed naturligvis fejres. Men for mange forældre går arbejdet med at forberede den perfekte fødselsdagsfest ofte fra at være et lille hyggeprojekt til en sur tjans, som bare skal overstås. Der er nemlig megen pres forbundet med at arrangere en god fest, for du vil ikke skuffe dit barn, som går og glæder sig til at blive fejret blandt kammeraterne.

Skal du holde børnefødselsdag i Odense, kan du med fordel kigge nærmere på City Bowling, som gerne lægger lokaler og baner til en super sjov og hygge børnefest. Dermed undgår du at gå død i planlægningen af børnefødselsdagens, mens selskabet er garanteret en god dag med sjov bowling og god mad.

Giv dit barn en mindeværdig fest med underholdende bowling og god mad

Når du holder børnefødselsdag i City Bowling, kan du trygt og roligt overlade planlægningsarbejdet til bowlinghallens dygtige medarbejdere. De sørger for, at der er pyntet festligt, at maden er klar, når bowlingen er overstået, og børnene er sultne, og de klarer også den efterfølgende rengøring. Du giver altså ikke kun dit barn en sjov og underholdende fødselsdagsfest, men du giver også dig selv rum til at slappe af både før, under og efter festen.

Du behøver ikke engang holde øje med tiden for at sikre, at børnene når igennem dagens program – det tager City Bowlings garvede medarbejdere sig nemlig også af.

 

Lad køkkenchefen kokkerere lækker og børnevenlig mad

Mange forbinder måske ikke ligefrem bowlingcentre med god mad lavet af råvarer i høj kvalitet, men det er ikke tilfældet hos City Bowling. Ledelsen har for længst forstået, at de besøgende, uanset om de er store eller små, gerne vil have lidt forskelligt at vælge i mellem på menuen, og at de besøgende går op i, at de får serveret god kvalitetsmad. Derfor har City Bowling også deres egen køkkenchef, som sørger for, at alle gæster bespises med mad lavet af lokale råvarer, som tilmed er i sæson.

Så når du holder børnefødselsdag hos City Bowling, får dit barn og fødselsdagsgæster ikke serveret snaskede burgere og slatne pomfritter. Væk er de dage, hvor man ikke kunne få andet end dårlig tilberedt grillmad i bowlingcentret. Selv om menuen til en børnefødselsdag stadig består af børnevenlige klassikere som hotdogs og burgere, bliver maden tilberedt med omhu og gode ingredienser, så børnene ikke kun har en fest på banerne men også i restauranten.

 

Stor fleksibilitet op til 3 dage før arrangementets afholdelse

Som du kan læse, er der mange fordele ved at outsource planlægningsarbejdet til professionelle med stor erfaring i at afholde børnefødselsdage. Som om det ikke var nok, at du nærmest ikke behøver røre en finger, så er der også stor fleksibilitet, og så sent som 3 dage før fødselsdagen kan du foretage ændringer til din booking. Så bliver det ikke nemmere at arrangere den perfekte børnefødselsdag!