Tapas og vinbar i Århus

Trænger I til en aften ude i hyggelige og stemningsfyldte rammer, er Stechers ved åen i Århus det perfekte sted at bestille bord. Her serveres noget af Århus’ bedste tapas, og den er altid akkompagneret af vinbar og bobler ad libitum. Den gode stemning hjælpes yderligere på vej af de rustikke lokaler, den behagelige baggrundsmusik og ikke mindst et imødekommende og smilende personale.

 

Byens bedste tapas

Tapas findes og tilbydes i mange forskellige variationer. På Stechers bliver dine smagsløg forkælet med et overdådigt tapasbræt, der altid byder på fire slags oste, tre slags pølser, to slags tappenade, to stk paté samt en lækker anretning af sure, salte og søde nødder. Herligheden kan du anrette efter eget ønske på skiver af de to slags brød, som også altid følger med.

 

Vin og bobler ad libitum

Når I først har sat jer til rette, bliver I hurtigt udstyret med vinglas, og så kan I ellers bare gå ombord i bobler og vin ad libitum. Til tapas-anretningen tilbyder Stechers altid bobler samt to røde- og to hvidvine af god kvalitet fra Frankrig, Chile og Californien.

 

Din lokale cocktailbar i Århus

Når jeres tapas-seating når sin ende, er det værd at overveje at fortsætte aftenen i Stechers’ cocktailbar. Her står der altid en dygtig bartender klar til shake eller røre en lækker afterdinnercockail for bare 45 kr. Stechers har en fremragende cocktail-menu, som byder både på det sure, det bitre, det søde, det friske og det røgede.

Stechers er I sikret en helt igennem fantastisk aften, hvor smagsløgene stimuleres og forkæles både med tapas, vin, bobler og cocktails. En ting er sikkert, og det er, at har man først besøgt Stechers en gang, kommer man snart igen.