Hvilken mad skal du vælge til dit store event?

Alle elsker god mad, og der er nok ikke noget, der kan sætte prikken over i’et mere solidt end lækker mad, der bliver serveret på det helt rigtige tidspunkt til festen. Det er dog ikke altid lige let at finde den mad, der er et hit blandt alle gæsterne, og der er da også enormt mange faktorer, der spiller ind, når maden skal vælges og dernæst laves for til sidst at blive serveret for de sultne gæster. Derfor har vi lavet en lille guide, der kort og præcist ridser nogle punkter op, så kan være fint at tænke over, når I lægger jer fast på madplanerne for jeres næste event. Denne guide er alsidig og den kan bruges i alle tilfælde, hvor du skal holde et større event. Så hvad end det er julefrokost, fødselsdag eller måske guldbryllup eller sølvbryllup, så har du her hjælp at hente!

Hvad skal du tænke over?

Her har vi skrevet en række punkter, som du kan spørge dig selv om, før maden vælges. Jo flere af disse spørgsmål du kan besvare før du lægger dig endeligt fast på maden, jo bedre vil det i sidste ende også blive. De fleste ønsker selvfølgelig at maden skal være så god som muligt til festen, men af og til kan vi ikke komme udenom at der måske skal findes et mindre kompromis så budgettet ikke stikker helt af.

  • Hvor mange gæster bliver i til festen? Nogle retter er lettere at lave end andre og derfor bør du have omtanke på, præcis hvor mange gæster i bliver. Dette kan være svært at vide på forhånd, men hvis du er i tvivl så sørg for at du får sendt invitationerne ud til den store dag så hurtigt som muligt.
  • Er der børn med?
  • Hvilken tid på året er det?
  • Er det jer selv, der står for maden?
  • Hvor stort et prisleje har I?

Kom ud i så god tid som muligt

Nu sidder du og læser denne guide, og det er første skridt på vejen til at få valgt den lækre mad til jeres event. Så stor ros for det! Så håber vi bare at du og I er ude i så god tid som muligt og gerne i mindst en måned før, for det er kun i god tid, at du har den nødvendige tid og overskud til at vælge de bedste retter til jeres fest.