Find 2 af Odenses bedste cafeer lige her

Hvis du er på udkig efter en god café i Odense, så er du kommet til det rette sted. Om du bor i Odense eller blot er en besøgende, så er der altid plads til at søge en hjælpende hånd. Selvom du måske har boet i Odense, så er det ikke ensbetydende med, at du bør kende alle gode spisesteder, der kan findes i Odense. Odense er Danmarks tredje største by, og har derfor naturligvis også et hav af forskellige restauranter og cafeer. Med så mange forskellige cafeer, kan det være svært at prøve dem alle af for at finde den bedste, og det kan derfor være en stor hjælp med lidt vejledning. Der er ingen grund til at prøve en masse af før, du finder den rette, hvis du kan få et peg i den rette retning fra starten af. Der er derfor 2 bud på hyggelige cafeer i Odense, hvor du kan nyde et lækkert måltid mad i smukke omgivelser.

1.      Café Skt. Gertruds

Café Skt. Gertruds er i 2018 blevet kåret som ”Best in Odense”, hvilket der er gode grunde til. Cafeen serverer lækker mad i hyggelige omgivelser i det centrale Odense. De har naturligvis et lækkert menukort, men noget af det de er mest populære for, er deres frokostbuffet, hvor man selv kan sammensætte sin ret. Det er en buffet med kvalitet over sig, som giver dig mulighed for kun at vælge de ting, du allerbedst kan lide.

2.      Konrads Food & Coffee

Hos Conrads Food & Coffee kan du få serveret lækkert klassisk dansk mad med en moderne twist. Det er smukt indrettet og kan derfor også byde på nogle lækre billeder til din instagram, hvis det er noget, du vægter højt, når der skal vælges café. Udover god mad, så byder de naturligvis også på dejlig kaffe af god kvalitet.