Sådan planlægger du den perfekte nytårsaften

December nærmer sig med hastige skridt. Det er ikke bare tiden for jul men også tid til fejringen af det nye år. Pludselig er året bag os, og vi skal se frem mod et nyt år. Nytårsaften er en særlig aften, som mange bruger sammen med sine nærmeste. Vil du gerne planlægge en uforglemmelig nytårsaften for din nærmeste familie og venner, men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an? Så er du landet det rette sted.

Lav fine og personlige invitationer

De fleste invitationer til fester, fødselsdage o. lign. bliver i dag sendt via mail eller på Facebook. Vil du gøre lidt ekstra ud af invitationerne til nytårsfesten hos dig, kan du med fordel gribe saks og limstift og kreere nogle personlige invitationer til dine gæster. Pynt dem med festligt glimmer og glitter, som passer til nytårsfesten.

Gør noget ekstra ud af maden

Maden er en vigtig del af nytårsaften. Det er omkring maden, at I sammen venter på at klokken slår 12. Maden til nytårsfesten må gerne være ekstra lækker og smagfuldt. Giv dine gæster en lækker nytårsmenu fra DiningSix. Så slipper du for at skulle lave maden selv og kan blot sætte dig til bords sammen med dine gæster. Bestil din nytårsmenu her.

Pynt stuen op til fest

Når nytårsaften nærmer sig, begynder mange butikker at sælge festligt pynt. Serpentiner i mange farver, bordbomber og skinnende guirlander. Pynt spisestuen og/eller stuen op med festligt pynt som er med til at skabe de helt rigtige rammer for nytårsfejringen.

Et festligt pyntet og dækket bord er ligeledes med til at løfte stemningen. Puds dine vinglas og sølvtøjet og pynt bordet med dit skinnende service. Fold servietterne pænt og spred glimmer, glitter og serpentiner ud over bordet. Sæt et par bordbomber på bordet som I kan fyre af i løbet af aftenen.