Hop i køkkenet i julen

December er måneden for hygge, julefilm på sofaen, julemusik i lange baner og julekalender i fjernsynet, men det er også måneden for god mad og masser af lækre julekager og juleslik. Hvis du gerne vil bruge mere tid i køkkenet med din familie, er julen et helt oplagt tidspunkt at begynde på. De fleste elsker julekager- og slik, så det er bare med at hoppe i køkkenet og lave dem alle sammen selv. Det er en rigtig god ting at lave i juleferien, når I har brug for en pause fra julefilmsmaraton.

Opskriftssøgning og indkøb

Som noget af det første skal I finde ud af, hvad I vil lave. Vi har alle sammen vores favoritter, når det gælder julegodter. I skal selvfølgelig lave hele familiens favoritter, så alle bliver glade og tilfredse. Hvis I gerne vil prøve noget nyt, som I ikke har prøvet før, kan I altid søge nettet igennem for anderledes julesnacks. Derefter er der ikke andet for end at tage ud på en stor indkøbstur, hvor I får købt alt fra chokolade til bagefolie i høj kvalitet.

Gør bagningen til en konkurrence

Hvis I gerne vil peppe jeres julebagning lidt op, kan I lave en bagekonkurrence ud af. Hvem i familien kan lave de flotteste pebernødder? Eller hvem i familien laver de bedste vaniljekranse? I kan også lave en portion julesmåkager, som I skal sidde og dekorere med forskellige farver glasur. Vinderen af de flotteste småkager, vil få æren af at slippe for opvasken f.eks. Det er en måde at gøre det sjovere at bage for hele familien. I sidste ende handler det bare om at hygge sig og komme i julestemning.

Skru op for julestemningen

Hvis jeres julebagning skal komme helt til sin ret, skal I skrue godt op for jeres yndlingsjulemusik, og så skal I selvfølgelig have pyntet op til jul.