Sådan sammensætter du den perfekte menu til konfirmation

En konfirmation er en stor begivenhed i et ungt menneskes liv. Det er en dag der symboliserer, at man ikke længere er et barn, men et ungt menneske. Derfor er det vigtigt, at den skal være helt perfekt! En stor del af festen er maden. En god fest kræver en ekstraordinær menu. Det kan dog være en udfordring at finde den helt rigtige catering, især i en storby som København. Der er mange udbydere, heriblandt kejserindens gryder, som har beliggenhed i Albertslund. Så skal du ikke tænke mere på madlavningen – blot på, om du vil have tagselvbuffet, mad anrettet på fade eller noget helt tredje.

Tema, farver og borddækning

Den perfekte konfirmationsfest er mere end blot maden. Pynten er også vigtig! Her kan man dække op med konfirmandens yndlingsfarver, og endda tilføje et tema. Måske et fodboldtema til den boldglade, eller et hestetema til konfirmanden, som elsker heste? Der er en masse muligheder for, hvordan man kan personalisere pynten og hele festen, så den passer præcis til den konfirmand, som skal fejre sin store dag. Det er en vigtigt at inddrage den person, som festen holdes for. På den måde bliver festen præcis, som de har drømt om. Det er også med til at gøre deres dag endnu mere mindeværdig og uforglemmelig!

Husk: En konfirmation oplever man kun én gang!

Det der gør en konfirmation så speciel er, at det kun sker en gang i livet. Det er en dag, som man husker hele sit liv. Derfor er det vigtigt at man gør den så fantastisk som muligt, da man kun oplever den en gang. Det er også vigtigt at tage en masser billeder af den uforglemmelige dag, som man kan se tilbage på. På den måde har man altid noget at finde frem, så man kan mindes den store dag.