The bistro på Roskilde festival

the Bistro er en restaurant, som kommer vidt omkring. det var blandt andet på Roskilde Festival 2012. Det var en rigtig rigtig stor oplevelse, og vi kunne rigtig godt tænke os, at komme tilbage til Roskilde Festival 2012. det er som vi serverer i Vores Restaurant er primært Taco og pandekager som folk virkelig elsker. derfor tror vi os selv på at vi vil kunne levere et rigtig godt produkt til Roskilde gængerne i år. Så hvis du ønsker at se the Bistro Roskilde Festival 2017, Så vær sød at Stem på os. du kan stemme på os via dette link.

roskilde festivalRoskilde Festival er et sted hvor der samles en masse mennesker, fra hele verden. folk kommer for at feste, men også for at høre musik og møde nye mennesker. derfor er det et meget forskellige folkefærd, når Roskilde Festival samles for at høre musik på Orange Scene. Det sker heldigvis ikke særlig tit, at der er slagsmål på Roskilde Festival. der er nemlig en masse vagter, som tage hensyn til de dårligt stillede under koncerterne hvilket også resultere i at der næsten ikke er nogle mennesker som bliver såret under koncerterne. Det er en af de grunde til at vi som restaurant gerne vil støtte denne Festival.

Vil du ikke nok lige hjælpe os med at blive en del af dette, så vi igen i år kan servere vores fremragende mad til alle de dejlige gæster. Det ville betyde uendeligt meget for. derfor håber vi at du vil hjælpe os med at komme til Roskilde Festival igen i år.

Hvis du har nogle ting som du gerne vil have at vi skal servere til Roskilde Festival 2017, Så vil vi meget gerne høre fra dig, da vi er åben overfor nye tiltag i vores mobile restaurant. netop fordi at Roskilde Festival er et meget spredt folkefærd af deltagere, ved vi hvor vigtigt det er, at have mad til alle mennesker. folk kan lide forskellige ting, hvilket også betyder at det er vigtigt at have en masse forskellige ting i sin restaurant.

Vi glæder os utrolig meget til at servere mad for jer på Roskilde Festival 2017.